Pastorijstraat 7, 3020 Veltem (oude gebouwen Vitalac) | BTW BE0679 675 436 | ING BE30 3630 2216 1611

Fast Fit

Class / Cardio, Endurance, Weight Loss

Fast fit  omvat steeds functionele bewegingen:  Dit omvat elke vorm van menselijk bewegen die je terug ziet in het dagelijkse leven zoals squatten, rennen, springen, tillen/dragen van objecten,  gooien etc. Deze bewegingspatronen zitten vanaf de geboorte in ons DNA. Sport en leven gaan hand-in-hand en je moet kunnen vertrouwen op je mentale- en fysieke gesteldheid als het aankomt op een taak die we moeten uitvoeren of een noodsituatie waar we onszelf uit moeten redden. Bij Fast Fit gebruiken we samengestelde, functionele bewegingen om onze algehele fysieke- en mentale gesteldheid en ons lichaam in zijn volle potentie te gebruiken.

Bij Fast Fit  kennen we geen specialisaties. De visie achter Fast Fit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. We streven ernaar om goed te zijn in elke mogelijke situatie of taak die op ons pad komt. Workouts  vinden plaats in een tijdspanne gaande van 45 seconden tot 60 seconden met een doorschuifsysteem in kleine groepen waarbij de coach elke deelnemer bijstuurt wat een vorm van privé-coaching impliceert.

Voor wie is Fast Fit bedoeld? Kort en bondig: VOOR IEDEREEN! Wat Fast Fit uniek maakt is de mogelijkheid dat het universeel haalbaar is voor elk fitnessniveau en hierdoor uitstekend van toepassing te brengen op elke individueel persoon ongeacht de ervaring of zijn fitnessniveau.