Pastorijstraat 7, 3020 Veltem (oude gebouwen Vitalac) | BTW BE0679 675 436 | ING BE30 3630 2216 1611

Teamlid - Katleen Stroobants

Gedetailleerde info
Katleen Stroobants

Katleen Stroobants

Morning Yoga, Yoga Flow
Als Romaniste (Frans-Spaans-Italiaans) van opleiding, boekenwurm en gedreven leerkracht sta ik open voor de wonderen der wereld. Inderdaad, klinkt grappig, maar ik heb een onstilbare (gezonde) honger naar kennis van lichaam en geest en een drive om mijn grenzen te verleggen. Gedurende 10 jaar danste ik mee in de keurgroep van balletschool Attitude o.l.v. Ingrid […]

Als Romaniste (Frans-Spaans-Italiaans) van opleiding, boekenwurm en gedreven leerkracht sta ik open voor de wonderen der wereld. Inderdaad, klinkt grappig, maar ik heb een onstilbare (gezonde) honger naar kennis van lichaam en geest en een drive om mijn grenzen te verleggen.

Gedurende 10 jaar danste ik mee in de keurgroep van balletschool Attitude o.l.v. Ingrid Fonteyne. Conditietraining en Tai Chi volgden.

Ik volgde in 2005 een jaaropleiding Natuurgeneeskunde (waaronder Bachbloesemtherapie). In 2012 behaalde ik het certificaat van de training Mindfulness MBSR en MBCT georganiseerd door het Instituut voor Aandacht en Mindfulness van Dr. David Dewulf. Het is ook in dat jaar dat yoga op mijn pad is gekomen. Hoogtepunten zijn de intensieve weekends in 2016 (Shivani en Sharat Arora van the Himalayan Iyengar yoga Centre India) en 2018 (Anton Walgraeve). Als kers op de taart mocht ik in mei 2018 het diploma Alignment-orientated Flow yoga teacher training (RYS 200) ontvangen van Joachim Meire.