Pastorijstraat 7, 3020 Veltem (oude gebouwen Vitalac) | BTW BE0679 675 436 | ING BE30 3630 2216 1611

Teamlid - Lien Beets

Gedetailleerde info
Lien Beets

Lien Beets

Fast Fit, Powerfull, Strong by Zumba
Toen ik een tweetal jaar geleden terug begon te sporten omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, een korset moest dragen wegens te zware rugklachten en te zwaarlijvig was,… startte ik aanvankelijk met het fitnessen op toestellen wat niet echt mijn ding was: ik vond het saai en kon me er moeilijk voor […]

Toen ik een tweetal jaar geleden terug begon te sporten omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, een korset moest dragen wegens te zware rugklachten en te zwaarlijvig was,… startte ik aanvankelijk met het fitnessen op toestellen wat niet echt mijn ding was: ik vond het saai en kon me er moeilijk voor motiveren. Toch hield ik dit 3 maanden vol. Net tot ik van mezelf vond dat ik sterk genoeg was om de groepslessen in te stappen.

Ik startte met core-training, krachttraining en in mindere mate met cardiotraining, dit telkens onder de vorm van groepslessen.

Door de motivatie en inzet van de instructeurs en mede-sporters boekte ik week na week vooruitgang, bleef ik het volhouden en werd gaan sporten gewoon fun. Ondertussen werd sporten meer en meer een passie, een deeltje van mijn leven dat er altijd zal en moet bij horen. Het was met vallen en opstaan maar door de aanmoedigingen en teamspirit bleef ik het toch volhouden.

Mede doordat ikzelf zo goed begeleid en gemotiveerd werd, wou ik voor hetzelfde voor anderen doen.

Ik schreef me in voor een opleiding initiator in de groepsfitness aan de KU Leuven in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en voilà hier sta ik dan!

Hopelijk geven de groepssessies je ook een boost en geven ze je net dat tikkeltje meer om gewoon te blijven doorgaan. En daar bovenop is het ook gewoon een sociaal en ontspannend tijdverdrijf.

Sportivity rocks!