18/5/23 - Workshop Boost your Body: tips over lichaam en voeding

Gepubliceerd op 25 april 2023 om 13:34

Geheimen uit de Ayurveda om beter te sporten, functioneren en zelfs te vermageren

Op zoek naar tips over voeding en detox op maat van jouw lichaam? Gevonden! 

Ayurveda komt van het woord āyus, dat "leven" of "levensprincipe" betekent, en het woord veda, dat "kennis" of "wijze" betekent. Het is dus eigenlijk een soort kennissysteem. Ayurveda betekent letterlijk "kennis of wijze van het leven".

Het is ontstaan 3.000 jaar geleden in India. Inderdaad; het heeft dezelfde bakermat als de yogatradities. Je zal dan ook regelmatig in een yogales een verwijzing naar of tip uit de Ayurveda tegenkomen. En omgekeerd.

 

Wat is het? 

Al eens gehoord van Pitta, Vatta of Kapha? Dat zijn de 3 dosha's of types uit de Ayurveda. Bij elk type hoort een specifieke levensstijl en eetgewoontes. 

In deze 3 uur durende Workshop kom je te weten

  • welke type of dosha jij bent 
  • wat dat betekent 
  • wat je best eet en wat niet 
  • wat je kan doen om vb te vermageren (naast sporten uiteraard 😉 )
  • kan je al jouw vragen stellen
  • proef van een lekker en gezond drankje

 

Renate (onze BBB en Powerfull instructor) is een doorleefde Ayurvedic Consultant. Dat betekent zoveel als: ze weet er echt alles vanaf. Ze geeft al jaren op maat advies en massages allemaal gebaseerd op deze wijsheden en kennis. En leeft er zelf ook naar. Anders gezegd: je kan het van geen betere leren!

 

Wanneer gaat het door? 

donderdag 18/5/2023 - 14-17u @Vital fit 

 

Wat kost het? 

Zonder zeveren: deze workshop is van onschatbare waarde! Je betaalt er al snel € 175,- voor. Maar bij Vital fit geloven we erg in preventieve gezondheid en willen we deze workshop en kennis bij zoveel mogelijk mensen brengen.

  • De prijs voor deze workshop is slechts € 59,- 

 

Hoe inschrijven? 

  • Ben je al lid? Dan kan je in de webshop van Virtuagym deze workshop 'aankopen'. Net zoals je een 10-beurtenkaart aanschaft maar dan onder het tabje 'workshops'.
  • Ben je nog geen lid bij Vital fit? Stuur ons dan een mailtje; we bezorgen jou de nodige gegevens om het inschrijvingsgeld over te schrijven. Na betaling is je inschrijving in orde.
  • Let op: onze ruimte is beperkt dus de plaatsen ook. We weten dat dit een hot topic is dus snel inschrijven is de boodschap!

Je zal nog lang na het volgen van deze workshop dankbaar zijn voor alle tips & tricks die je geleerd hebt. 

 

Zien we je daar? Wij zetten alvast de drankjes klaar. Geen cava deze keer dus maar iets lekkers én gezond.

Heb je nog vragen over de inhoud van deze workshop? Stuur ons een mailtje. 


«