Home » Mini Stage e-motion

Mini Stage e-motion

Gepubliceerd op 2 juli 2022 om 11:48

Inner dance 3 voormiddagen stage

Wil je echt eens iets helemaal anders proberen? Misschien een ietsie pietsie uit je comfortzone gaan? Of wat pure me-myself-and-I tijd doorbrengen? 

Dan is deze 3-voormiddaagse mini stage iets voor jou! 

 

Wat is het? 

We exploreren hoe we de innerlijke dynamiek zichtbaar/lichamelijk kunnen maken.

Niet de vorm is belangrijk, maar wel hoe verbonden je bent met wat (je) beweegt. Ik noem het de rauwe, pure creatie, de creatie van/in het moment

In deze workshop worden de tools aangereikt om deze exploratie aan te gaan. Het ‘luisteren tot bewegen’ wordt gestimuleerd.

Elk lijf is anders, ieder heeft zijn eigen authentieke bewegingstaal en zijn eigen lichamelijkheid... samen gaan we voor ieders eigen bewegen, dynamisch of verstild.

 

Er is geen dans- of bewegingservaring vereist, wel de nieuwsgierigheid om te exploreren en je zelf daarin te willen/durven ontmoeten.

 

Door wie wordt het gegeven? 

Guido is onze gastdocent en expert terzake.

"Als kleine jongen had ik de indruk dat ik mij niet goed in woorden kon uitdrukken, of beter, dat woorden niet weergaven wat ik wilde zeggen of wat ik voelde. Met het lichaam lukte mij dat beter, leek mij. Pas na omzwervingen in dans en verschillende embodiment technieken kwam ik bij de oorspronkelijke bron van mijn zoeken.  Dat kwam door enkele momenten die mij daar bewust van maakten. Het moment dat ik me kan overgeven aan het leven dat door mijn lichaam stroomt waardoor de beweging ontstaat.

De stroom van het leven beeldhouwt je of geeft vorm aan je bewegingen. Niet dat deze manier van bewegen sindsdien mijn standaard is, verre van, maar het bracht wel inzicht in wat ik zocht; deze pure uitdrukking zonder afweging, beoordeling, vergelijking……het pure, authentieke bewegen."

 

Wanneer gaat het door? 

29+30+31/7 telkens 9u30-12u @Vital fit 

 

Hoeveel kost het? 

  • Ben je vital fit abonnee of heb je een 10-beurtenkaart? Dan betaal je slechts € 99,- 
  • Ben je nog geen lid van Vital fit? Dan betaal je € 149,- 

 

Hoe kan ik me inschrijven? 

Je kan je uitsluitend inschrijven door ons een mailtje te sturen. Wij zetten je dan op de guestlist :-) 

 

We zijn alvast benieuwd naar jouw ervaring! 


«