Bart Stroobants

Wie is Bart? 

Bart is professioneel energie adviseur en verkoopt hij zonnepanelen installaties. In zijn vrije tijd vind je hem op zijn mountainbike of... op de petanque baan. Dat had je waarschijnlijk niet zien aankomen :-) 

In de jaren '80 heeft hij het sportkot menige jaren onveilig gemaakt. Maar de opleiding was hem wel op het lijf (yes, pun intended) geschreven. Hij is dus een sportleraar met enkele graduaten. Sportles geven is zijn leven. Dat deed hij enkele jaren in het onderwijs als meester Bart :-) maar vooral in sportclubs. 

Ook al geeft hij sinds bijna 20 jaar spinning/cycling les, hij was in een verder verleden ook tumbling trainer en zelfs nationaal trainer in het volleybal! 

En zoals dat gaat met ervaren of senior deskundigen: ze leiden met veel plezier ook nieuwe lesgevers op. Vele andere lesgevers van Vital fit voor Fast Fit en Cycling zijn door hem grootgebracht. En het resultaat mag er wezen! 

Welke lessen geeft Bart en waarom? 

Cycling of spinning geeft hij met zijn ogen dicht als het moet, zoveel ervaring heeft hij :-) Maar zijn echt 'ding' of favoriete les is 'In de Ban van de Ring'. Het was een probeersel dat startte in 2018 en staat nog steeds op het programma bij Vital fit. Het is - echt waar - een unieke les die je nergens anders zal vinden. Ontwikkeld en uitgebouwd door Bart himself! 

Niet (alleen) voor krachtpatsers die een schonere borstkas en/of bredere schouders willen. Natuurlijk zijn die ook meer dan welkom. Maar het is net een core workout die voor iedereen toegankelijk is. 1/3 tot de helft van de deelnemers is trouwens een vrouw. Je moet het vooral zelf proberen om te kijken of het wat voor je is. 

De les "in de ban van de ring" was een probeersel van mij in 2018 maar houdt nog altijd stand, je mag zeker vermelden dat deze les uniek is en nergens anders w gegeven. Volk vinden voor deze les blijkt toch niet zo gemakkelijk te zijn. Werk aan de winkel dus....

Wat is zijn favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

"Nog een laatste rondje" horen wij hem alvast vaak zeggen... aan den toog :-) 

Maar ook in de les hoor je hem dat wel zeggen.

 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld