Zumba Gold @ Vital fit

Zumba Gold is een Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters en senioren! Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Deze les geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Wat is er speciaal aan Zumba Gold? 

Speciaal? Veerle, onze lesgeefster :-) Maar ook de muziek, de liedjes zijn dat zeker en vast. Stilstaan gaat gewoon niet want je heupen en benen beginnen spontaan en vanzelf te bewegen op de Zuiderse tonen. 

Deze variant van Zumba is iets minder intensief. Dus ideaal als je vb een tijd bent gekwetst geweest en terug stillekesaan moet opbouwen. Of ook voor senioren is dit een geweldige les. Het is een training of les waar je hele lichaam in betrokken wordt. Al ga je uiteraard niet met gewichten of andere attributen staan swingen.  

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Het gegarandeerde resultaat: instant vakantiegevoel! Dat kan ook moeilijk anders met die liedjes. Het is een hele fijne manier om op muziek te bewegen en tegelijkertijd echt aan je lichaam te werken. Het bevordert vooral je algemene conditie. Hoe meer je opgaat in de moves: hoe intensiever je traint. Dat bepaald je volledig zelf. 

Door wie wordt Zumba Gold gegeven? 

Veerle is jouw (dance) partner voor onze Zumba Gold les. Hou u vast aan de takken van de bomen; altijd plezant met Veerle in de buurt!

Woensdagochtend 10u30 is het vaste Zumba Gold moment.


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.