Powerfull @ Vital fit

Ben jij op zoek naar een training die je stelselmatig meer spieropbouw en kracht geeft? Ben je op zoek naar een training die wat zwaarder mag zijn? Dan is Powerfull absoluut voor jou! 

Wat is er speciaal aan Powerfull? 

Het woord zegt het zelf: je gaat power toevoegen aan je workout. Je gaat aan de slag met gewichten zoals halters, een bar, kettlebells,... Zeg gerust krachttraining.

Trainen met gewichten zorgt voor spieropbouw.  En spieren zorgen voor meer vetverbranding. Zo werk je dus eigenlijk ook aan de vorm van je lichaam.   Na elke Powerfulltraining worden  je spieren dus verder opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat je de volgende keer in staat zou moeten zijn om iets zwaarder te trainen. En zwaarder mag je letterlijk nemen: je bouwt het gewicht waarmee je traint geleidelijk aan op. Daar zit de sleutel tot het halen van je doel: de graduele opbouw van de training

En die is voor iedereen anders: iedereen heeft zijn eigen doel, zijn ervaring én zijn eigen lichaam uiteraard. Daar moet je ook naar luisteren om niet boven je limieten te gaan. 

 

Praktisch ga je elke 6 weken aan de slag met een nieuwe training. Tijdens de les worden de oefeningen eerst uitgelegd zonder muziek om de techniek aan te leren of te verbeteren. Dan worden de verschillende oefeningen met herhalingen uitgevoerd op “musicbeats”.

Soms merk je pas tijdens een training dat je in een bepaalde regio überhaupt spieren hebt :-) Yesss…

 

Coördinatie is  bij deze trainingsles niet zo belangrijk, wél de juiste techniek om geen kwetsuren op te lopen. Het is zinloos en zelfs gevaarlijk om te trainen met gewichten zonder een gepaste uitleg. 

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Je slaat bij de Powerfull lessen geen spiergroepje over als je regelmatig komt trainen, waardoor je je hele lichaam van meer kracht weet te voorzien.

  • Zichtbare spiertjes -> zeg maar spieren na een tijd!
  • Strakker en krachtiger worden van je lichaam
  • Voorkomen en verbeteren van lichamelijke klachten
  • Geestelijke kracht door telkens je grens weer iets te verleggen, een "powerfull" vereniging van lichaam en geest zeg maar

Door wie wordt de les Powerfull gegeven? 

Renate is een uiterst ervaren trainer. Er is weinig over het menselijk lichaam en geest dat zij niet weet! Je bent in goeie handen onder haar deskundige begeleiding.  Je kan haar hier beter leren kennen. 

Maandag om 20u15 en vrijdag om 20u zijn de vaste Powerfull moment.


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.