Personal Training

Voel je je nog niet helemaal op je gemak in een groepsles of ben je daar nog niet helemaal klaar voor? Heb je misschien een zeer specifiek doel of ambitie waarbij een andere aanpak nodig is? Wat de reden ook is, soms heb je gewoon echt nood aan een plan op maat. 

Afhankelijk van jouw doel maakt onze personal coach een programma op maat. Daarin zit natuurlijk niet alleen het trainingsschema maar ook persoonlijke begeleiding en follow up. En het belangrijkste: we vieren ook samen als jij je doel behaald hebt! Want voor een goed feestje zijn wij bij Vital fit altijd te vinden :-) 

 

Aan welke doelen wij dan zoal werken? Dat is echt vanalles. Krachttraining, afvallen, afslanken, conditie opbouwen, een bepaalde afstand kunnen lopen, conditie op niveau brengen, ja we pakken alle mogelijk issues aan. Zo kan je zelfs een persoonlijk yoga coaching traject aangaan als dat is wat jij nodig hebt. Dat kan handig zijn vb tijdens of na een burn-out of ter preventie ervan. Of gewoon omdat je soms de link met jezelf wat kwijt bent en niet meer weet waar te zoeken. 

Wat jouw 'issue' (als we dat zo al mogen noemen) ook is: tijdens een kennismakingsgesprek achterhalen we je specifieke noden in functie van je doel.  Het kennismakingsgesprek is gratis en gaat door op een moment dat voor jou past. Het gesprek en de lessen van je op maat programma vinden plaats op willekeurige momenten die samen worden besproken. Dat staat los van het Vital fit lessenrooster.

 

De prijs van het personal training of personal coaching traject is ook op maat en wordt met je besproken tijdens het intakegesprek.

Wil je hier meer informatie over of wil je graag een intakegesprek vastleggen? Contacteer ons dan via mail of telefoon. We maken met plezier tijd voor je vrij. 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.