Christophe Van Enis

Wie is Christophe? 

Christophe is een 'echte' sportman met zelfs een professionele bachelor lichamelijke opvoeding met optie fitness van de UCLL op zak. Met bovendien een banaba in sportmanagement. Sport en bewegen is zijn echte passie. Laten we stellen dat zijn kleerkast voornamelijk gevuld is met sportkledij. En dat in alle soorten want variëren in sportdisciplines is al even belangrijk voor hem als het bewegen zelf. Al blijft een stevige tocht met de koersfiets of de mountainbike bij uitstek zijn favoriete bezigheid. Dat en een pintje of een feestje, daar zegt hij ook niet nee tegen.

Oh ja, dat afstuderen is nog niet zo heel lang geleden en vrijgezel is hij ook. Dus ladies: langskomen bij Vital fit is aangewezen bij het vinden van je moeder's ideale schoonzoon :-) 

Welke lessen geeft Christophe en waarom? 

Je vindt Christophe ook op de 'fiets' bij ons. Hij geeft nl de cycling lessen op maandagavond en soms ook op donderdagavond. Op motiverende en stimulerende muziek een uur lang afzien, fietsen, maar hoofdzakelijk plezier maken en een zalige avond beleven. Sporten en ambiance: voor die combi kan je altijd bij hem terecht. En eigenlijk ook bij onze andere lesgevers. Laat je trouwens vooral niet afschrikken door het aspect “fietsen” bij onze cycling lessen want deze workout is echt niet enkel voor de fanatieke fietser maar voor elke enthousiasteling die graag in groep een zalig sportuur wil beleven! 

 

Op zaterdag is hij ook 'gastheer' van de Fast Fit les. Dit is een halfuurtje waarin we verschillende oefeningen achter elkaar gaan uitvoeren waarbij we elke spier in het hele lichaam gaan aanspreken en vooral de hartslag lekker omhoog laten gaan. Je kan dit op je eigen tempo en level doen zodat iedereen op zijn eigen manier het maximale uit dat halfuurtje haalt. Het is de ideale workout om kort en krachtig het weekend in te zetten!

Wat is zijn favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

"The strength of the team is each individual member, the strength of each member is the team!"

Want iedereen heeft zijn eigen specifieke sterktes en zwaktes maar het is door met anderen samen te werken en elkaar te vertrouwen dat je een groep uitbouwt die grote dingen kan bereiken!

En daarmee vat hij zo mooi samen waarom wij bij Vital fit inzetten op groepslessen...  

 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld