Frédérique Van Enis

Wie is Frédérique? 

Frédérique is "het middelste lid van een ondertussen gekend gezin in de vital fit" zoals ze zichzelf omschrijft. Ja, ook haar oudere zus en jongere broer zijn allemaal instructor bij Vital fit! Toegegeven: ze kregen sport met de paplepel ingegeven want ook mama en papa zijn geëngageerde sporters.

Ze heeft niet alleen een gezond lichaam maar ook een serieus brein: met haar diploma handelswetenschappen inclusief een master in accountancy en een extra postgraduaat in fiscaliteit. Haar job als accountant doet ze met evenveel passie als Pound les geven! 

Daarnaast kan ze zich verliezen met het lezen van een goed boek of muziek spelen. #multitalented 

Welke lessen geeft Frédérique en waarom? 

Pound heeft Frédérique haar hart gestolen. We vermoeden door toedoen van Fatiha met haar welgekende spreuk "alle lessen bij Vital fit zijn geweldig maar de Pound is de plezantste van allemaal" :-) En daar viel dus ook Frédérique voor. 

Dat is toch zo schoon aan die groepslessen: elke keer weer is het ambiance. En ondertussen is het ook een leuke groep mensen die niet alleen meer komen voor de workout maar ook voor de sfeer. Hoe geweldig is dat! 

Voor Frédérique is de Pound een volledige maar tegelijk ook heel toegankelijke workout die zowel op je spieren als je conditie werkt. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. En last but not least: je amuseert je rot, je kan je lekker laten gaan en je drumskills losten op heerlijke goeie muziek. 

Geloof ons: you'll come back for more :-)

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

"Als je denkt dat je het kan, dan kan je het!"

"Your body can do it, it's time to convince your mind."

Dat zijn de favoriete quotes van Frédérique. Ze hoorde hem voor het eens tijdens het programma 'Special Forces' op tv. Maar hij deed wel haar 'frank' vallen. Sindsdien is het een leuze die ze te pas gebruikt om zichzelf te motiveren. En haar zus ;-) 

Laat je op donderdag 20u30 of zaterdag 11u maar overtuigen!