Valérie Van Enis

Wie is Valérie? 

De familie Van Enis is goed vertegenwoordigd bij Vital fit! Naast haar broer Christophe en zus Frédérique geeft ook Valérie bij ons les.

Ze is opticien-optometrist (say what?) en werkt in een optiekzaak in Hammemille.

Naast een fervente sportster is ze ook muzikaal aangelegd: ze speelt dwarsfluit bij de Harmonie van Herent. 

En... she loves the dance floor! Elke reden is goed om een feestje te bouwen en de dansvloer onveilig te kunnen maken! Allez, een gezellige babbel met een borrel is ook ok ;-)

 

Welke lessen geeft Valérie en waarom? 

Valérie was, voor ze lesgeefster werd, gewoon lid bij Vital fit. Ze vindt het nl veel plezanter om samen te sporten dan in haar eentje. De Pound en Strong lessen zijn haar persoonlijke favorieten. Maar eigenlijk is het dankzij haar zus en mama - allebei ook fervente Pound-sters - dat ze in contact kwam met Pound. Met z'n drietjes thuis in de kelder tijdens de lock down; daar is het allemaal begonnen.

Ondertussen behaalde ze haar Pound instructor certificaat en geeft ze nu zelf les!

Waarom juist Pound? Simpel: het is een zaaaaalige workout op geweeeeeeldige muziek :-) hou er van om met andere mensen te sporten zoals de strong en de pound. Ik heb de pound door Mama en mijn zus leren kennen tijdens Covid en ben beginnen pounden met ons drietjes in de kelder tijdens de lockdown. Ik vond het meteen een zaaalige workout met kei toffe muziek en een leuke sfeer!

 

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

“Samen sporten en een beetje afzien is zó veel leuker dan alleen!” 

En laten afzien dat kan ze zeker zo goed :-) 

Valérie geeft - soms samen met haar zus Frédérique - op donderdag 20u30 of zaterdag 11u Pound les, komt dat meemaken!