Rocio Bas

Wie is Rocio? 

'Ons' Rocio is regent lichamelijke opvoeding en heeft zich nadien verder gespecialiseerd in fitness/ beweging en groepslessen in al zijn vormen. Daarnaast is ze ook dans- en bewegingstherapeut en gebruikt ze beweging eigenlijk als tool om te begrijpen wat er zich in je mind & body allemaal afspeelt. Niet alleen het lichaam maar ook het hoofd is dus belangrijk voor haar. 

Door bij haar les te volgen gaat je lichaam er na een tijdje wel degelijk anders uitzien en voelen. En als kers op de taart kan ze nog aan jouw looks werken ook! Als face yoga instructor kan ze zelfs je gezichtsspieren trainen zodat je er nog jonger gaat uitzien ook. Allé er beter gaat uitzien, nog beter :-) 

Welke lessen geeft Rocio en waarom? 

Haar eerste en echte passie is altijd dansen geweest in al zijn vormen.  En passie heeft ze als Zuid-Amerikaanse meer dan genoeg! Daarom is de Zumba les een van haar favoriete workouts. Het is fun en vol positieve vibes. Na zoveel jaren blijft ze het met passie geven en geniet ze van het enthousiasme van de mensen in de les. Heerlijk opzwepend. Zumba; her happy hour!

Strong nation en Strong 30 is haar andere 'kindje' omdat ze daar op een andere manier een echt verschil kan maken voor mensen. Want met die workout ziet ze zoveel verandering en progressie bij mensen. Niet normaal!  

Ze neemt sporten dus echt wel persoonlijk. Heel persoonlijk, zeker bij Personal Training. Daarbij gaat ze met je levensstijl aan de slag: die veranderen is de sleutel tot succes in je hele leven... 

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

Natuurlijk kunnen de zuiderse invloeden niet achter blijven. Dit hoor je haar minstens 38236 keer zeggen tijdens haar lessen :-) 

"Eso!!!"

"Let’s do this!!!" 

 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld