Pound @ Vital fit

Je wordt één met de muziek tijdens deze opzwepende full-body workout waarbij cardio, kracht en conditie worden getraind.
De ultra lichte drumsticks zijn speciaal ontworpen om van drummen een ongelofelijk efficiënte en super leuke workout te maken.
Pound is ontworpen voor alle fitness niveau’s en alle leeftijden.
Wil je een uurtje pure fun beleven en moe maar voldaan naar huis gaan? POUND!

Wat is er speciaal aan Pound? 

Ooit al eens een drummer bezig gezien achter zijn drumstel? Dat is een bom van energie! Die drumsticks gaan tekeer! 

En dat is de vibe die je meekrijgt in onze Pound lessen. Met die superlichte trommelstokken doe je mee op het ritme van de muziek. Nee, het zijn geen dansjes maar echte volledige full body workout sessies.  

Laat je innerlijke rockster dus de vrije loop met deze cardio-jamsessie voor het hele lichaam, geïnspireerd door het aanstekelijke, energieke en zweetdruipende drummen. De mate van dat zweetdruipen bepaal je volledig zelf :-) 

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Je gaat werken aan je algemene conditie, cardio en ook wat kracht (maar het is geen echte krachttraining). Naarmate je de lessen langer volgt, gaan de bewegingen steeds beter. Maar dan zal onze instructor je aanmoedigen om de oefeningen dieper te maken, of groter. Jij kiest uiteindelijk zelf hoe zwaar je je eigen les maakt. De ene dag is ook niet de andere zeg maar he. Alle spieren komen aan bod met vooral focus op buikspieren en bilspieren uiteraard. 

Be prepared for some serious squat moves! 

Door wie wordt de Pound les gegeven? 

Vulkaan Fatiha is onze Poundster. Je zal snel merken waarom we 'vulkaan' zeggen; de passie en energie spatten van het podium als zij erop gaat staan. Fun gegarandeerd! Je kan ook Valerie of Frédérique als vervangster tegenkomen; evengoed ambiance verzekerd! 

Pounden kan op donderdag 20u30 en zaterdag om 11u.


"Waarom ik elke week 2x met de Pound les mee doe? Omdat dat gewoon kei plezant is! Plezant en gezond. Want amai, ik voel elke keer weer dat ik alles gegeven heb. De muziek kan ik na enkele lessen meezingen en de workout is best stevig. Het zijn geen dansjes he; het zijn echt oefeningen op muziek met trommelstokken. Echt tof gewoon. In onze les zitten alleen maar plezierige mensen, gewone mensen. Behalve Fatiha (de lesgeefster): daar is een vijs bij los maar daarom zien we haar zo graag :-) "

 

Ann - fan van Pound 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.