Fast fit @ Vital fit

Een halfuurtje verschillende oefeningen achter elkaar uitvoeren waarbij we elke spier in het lichaam aanspreken en vooral de hartslag lekker omhoog laten gaan; dat is Fast fit. Je kan dit op je eigen tempo en level doen zodat iedereen op zijn eigen manier het maximale uit dat halfuurtje haalt. Het is de ideale workout om kort en krachtig je dag af te ronden of het weekend in te zetten!

Ja, ook beginners kunnen meedoen. Maar ook regelmatige sporters vinden er meer dan voldoende uitdaging in. Daar zorgen onze instructors wel voor! Fast fit is haalbaar voor elk fitnessniveau!

Wat is er speciaal aan Fast Fit? 

Fast fit  omvat steeds functionele bewegingen: dit zijn alle menselijk bewegen die je terug ziet in het dagelijkse leven zoals squatten, rennen, springen, tillen/dragen van objecten,  gooien etc. Deze bewegingspatronen zitten vanaf de geboorte in ons DNA. Sport en leven gaan hand-in-hand en je moet kunnen vertrouwen op je mentale- en fysieke gesteldheid als het aankomt op een taak die we moeten uitvoeren of een noodsituatie waar we onszelf uit moeten redden. Bij Fast Fit gebruiken we samengestelde, functionele bewegingen om onze algehele fysieke- en mentale gesteldheid en ons lichaam in zijn volle potentie te gebruiken.

 

Bij Fast Fit  kennen we geen specialisaties. De visie achter Fast Fit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. We streven ernaar om goed te zijn in elke mogelijke situatie of taak die op ons pad komt. Workouts  vinden plaats in een tijdspanne gaande van 45 seconden tot 60 seconden met een doorschuifsysteem in kleine groepen waarbij de coach elke deelnemer bijstuurt wat een vorm van privé-coaching impliceert.

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Je zal merken dat je conditie en uithouding er op vooruit gaan. Maar ook mentaal word je sterker. Je zal regelmatig 'jezelf tegenkomen' als je snapt wat ik bedoel. Je grenzen zullen opgezocht én verschoven worden. Wees maar klaar om versteld te staan van jezelf! 

Door wie wordt Fast Fit gegeven? 

Er zijn een aantal lesgevers in ons team die gecertifieerd zijn om de Fast fit lessen te geven. Rocio, Christophe en ook Joke kunnen je als instructor op je Fast fit avontuur begeleiden, afhankelijk van welk lesmoment het beste past in jouw agenda. 

Fast Fit staat elke zaterdag om 10u30 op het programma.


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld