Fatiha Dahmani

Wie is Fatiha? 

Je zou het absoluut niet zeggen als je haar ziet shaken tijdens de lessen maar Fatiha heeft een eerder serieuze job. Eigenlijk is ze advocate, gespecialiseerd in arbeidsrecht en rolde zo in het vakbondsleven. Vooral bij de kinderopvang, gehandicaptenzorg en jeugdzorg is dicht betrokken. Ocharme die mannen en vrouwen die tegenover haar in de onderhandelingen terechtkomen :-) 

Als je haar wat beter leert kennen dat merk je dat Fatiha een ontzettend groot hart heeft en zeer sociaal geëngageerd is. En saai is het nooit met haar in de buurt! Nooit, daar maakt ze een erekwestie van. Als je wil weten wat het is om met passie je leven te leven, dan ben je bij haar aan het juiste adres. De passie spat er van af!

Ook sporten draagt bij aan die levensvisie. Zorgen voor jezelf en voor de ander. Dat doet zij oa door zelf veel te sporten en door les te geven. Het maakt en houdt je fysiek en mentaal sterk. En daar is zij een goed voorbeeld van.

Kortom: we love her and so will you :-)  

Welke lessen geeft Fatiha en waarom? 

Fatiha geeft Pound, een supercoole full body workout. Toen Ann Polfliet Poundfit in Vitalfit introduceerde en was ze meteen verkocht. In die mate dat ze dus zelf Pound Instructor werd. En Fatiha doet niets 'zo maar'; ze gaat er 200% voor. Al haar energie en passie smijt ze in haar lessen!

Je moet dat echt gewoon eens proberen. Trust me: you'll love it! Sporten en bewegen wordt een leuke gewoonte en geen lastige opdracht als je een workout vindt die je graag doet. Pound is workout die enorm veel energie geeft, je kop leegmaakt en tegelijk je uithouding en je spieren versterkt. Sociaal voelend als Fatiha is, vind ze ook de filosofie achter Pound ook echt helemaal geweldig: sporten moet toegankelijk zijn voor iedereen, moet fun zijn en het moet de community dienen. Onze mini-gemeenschap Vital fit is een warme groep die iedereen instant opneemt en een welkom gevoel geeft. Mah, zo schoon! 

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

Je hebt het al door: Pound les van Fatiha is ambiance ;-) Haar meest gebruikte quote is dan ook:

"Zingen is toegestaan hé" 

Eigelijk moet dat meezingen zijn gezien ze de 1e is om zelf aan het meezingen te gaan!

Oh ja, "Let wel op je houding" is een andere veelgebruikte quote van haar. 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld