Strong Nation @ Vital fit 

STRONG nation is een unique blend van HIIT ( High intensitivy interval training) op muziek.  De muziek is perfect in sinc met de moves.  De beats nemen je mee doorheen je workout.   Het is een les waarin iedereen kan instappen.   

Wat is er speciaal aan Strong Nation & Strong 30? 

Je werkt in verschillende opties zodat je elke les uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te geven. 

Optie 1 is voor absolute beginners. Je maakt kennis met de verschillende oefeningen en de muziek. Het is een instapfase waarin je je lichaam nog even tijd geeft om aan de oefeningen en bewegingen laat aanpassen.  Het is een training die ook geschikt is voor mensen met gevoelige knieën en/of rug of andere lichamelijke problemen. 

Optie 2 is voor de gevorderden: ze kennen de oefeningen en muziek al goed en kunnen starten om de bewegingen groter of intenser te maken door te springen, extra te pompen, of het tempo te versnellen. 

Optie 3 is voor de 'die hards' die de workout door en door kennen. 

Onze instructeur daagt je wekelijks uit om telkens iets extra of iets meer te kunnen dan de week ervoor. Nee, bij Rocio kom je er niet zo snel vanaf :-) 

Een aantal keer per jaar organiseren we ook Stronger Together Challenges waarin je als groep gemotiveerd wordt om als individu het beste van jezelf te geven. Met nog meer resultaat op kortere termijn.

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Deze workout is verslavend en geeft je ontzettend veel energie.  Na een paar lessen voel je al het resultaat in je lichaam.  Je uithouding en kracht nemen snel toe. Je voelt je lichaam veranderen en alles komt strakker te staan. Noem het gerust 'bodyshaping'. Het is heerlijk om deze workout in groep te doen, maar je kan ook altijd een individuele sessie aanvragen om diep in deze workout te gaan.

Door wie wordt Strong Nation & Strong 30 gegeven? 

Rocio is instructeur die Strong voor haar rekening neemt. Ook Joke kan je als lesgever tegenkomen vb als Rocio afwezig is. Zo is er altijd een lesgever beschikbaar zodat de lessen altijd doorgaan. Nieuwsgierig naar deze dames? Hier lees je meer over Rocio en Joke

Vaste Strong Nation momenten zijn: dinsdag 19u & vrijdag 19u

Harder, better, FASTER, STRONGER. Gebaseerd op het succesvolle concept van Strong by Zumba is STRONG 30 een full-body-workout met een zeer hoge intensiteit, waarmee je je spieren vormt, je conditie traint, en je hoog in je calorieverbranding zit tijdens en zelfs na de workout. En dat geconcentreerd in 30 minuten!

Strong 30 staat op woensdag 19u geprogrammeerd. 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld