Back & posture training @ Vital fit

Rugklachten, we kennen het allemaal wel eens. De ene al wat meer of vaker dan de andere. Veel klachten kunnen echter verlicht, verbeterd en zelfs vermeden worden. Wil jij weten hoe je van je pijnlijke rug afkomt? Of er net voor zorgen dat die er nooit komt? Dan is deze rugschool wat jij nodig hebt. Verstevig je innerlijk 'korset' en maak komaf met (lage) rugklachten!

De Back & Posture training is dus echt voor iedereen toegankelijk. Voor beginnende sporters maar ook voor fanatieke sportievelingen die hun rug goed willen soigneren. 

Wat is er speciaal aan Back & posture training? 

Onze rug is een bijzonder belangrijk onderdeel van ons lichaam. Maar tegelijk ook broos en fragiel, zeker als we er niet goed voor zorgen. 

En dat is wat je leert in deze les. Of beter gezegd bij onze rugschool

We trainen je lichaam zodat je rug goed ondersteund wordt. We leren je hoe je je rug goed gebruikt en verzorgt. 

Maar we gaan nog een stapje verder: door deze training ga je ook voorkomen dat rugklachten zich manifesteren. 

Onder begeleiding van Andres leer je wat goed zorgen voor je rug betekent. Als kinesist is hij nl een echte specialist terzake.

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Hier geen grote sprongen in je conditie of je uithoudingsvermogen. Wel verbetering in je rug en de spieren van vooral je buik en bovenbenen die de grootste ondersteuners zijn van je rug.  

 

Door wie wordt Back & posture gegeven? 

Tacha Hoeck is onze vaste Back & Posture lesgever. Maar je kan ook Inge tegenkomen als begeleidster: vanuit haar yoga-achtergrond kijkt ze vanuit een aanvullend perspectief op je ruggengraat. Soms spannen we de spieren, vooral in onze onderrug, nl net te hard aan. Meestal onbewust waardoor pijn wordt ervaren. Daar kunnen deze dames je dus van verlossen. 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.