BBB - Buik Benen Billen @ Vital fit 

Een bikini/summer proof lichaam dat komt (helaas) niet vanzelf. Tenzij je met het juiste set genen geboren bent natuurlijk. De rest van ons moet er wel wat moeite voor doen. Met BBB ga je gericht werken op je Buik, Borst en Billen. Samen pakken we deze 'probleemzones' aan. 

Wat is er speciaal aan BBB? 

Om het juiste resultaat te krijgen en zien werken we met een veelzijdige training om je spieren steeds weer nieuwe prikkels te geven. Nope, dat betekent niet elke week dezelfde oefeningen. Integendeel: er is ontzettend veel variatie aan bewegingen om diezelfde spiergroepen in actie te krijgen. 

Herhaling werkt: niet alleen om je geheugen te trainen maar ook je lichaam. De intensiteit en de regelmaat waarmee je traint zullen het resultaat sterk beïnvloeden. Ook de tijd of duur waarmee je de oefeningen doet is van belang. Je wil nl ook niet té veel vragen van je lichaam want dan gaat het vroeg of laat mis. Tuurlijk bouw je op naar meer intensiteit, maar het woordje opbouwen is hier curciaal. Laat je dus goed begeleiden door onze lesgevers; ze weten waar ze mee bezig zijn. 

Naast herhaling, duur en intensiteit is ook de volgorde van oefeningen een aandachtspunt. Zo trigger je je spieren op de juiste plaats en manier en wordt het vetverbrandingsproces in gang gezet. 

 

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

BBB is een manier om aan body shaping te doen. Eerlijk: er is nog nooit iemand na 1 les met het 'perfecte lijf' naar buiten gegaan. We kunnen veel bij Vital fit maar toveren helaas (nog) niet. Maar als je echt gecommiteerd of vastbesloten bent om ervoor te gaan dan ga je dat ook zien.

Bij de ene duurt het soms ook wat langer dan bij de ander voor je resultaat ziet. We zijn nu eenmaal met een ander lichaam geboren. Misschien tovert de training instant een 6pack op je buikspieren maar wil je booty niet mee. Het kan allemaal. Maar wat wel zeker is: de aanhouder wint! Een mooie(r) gevormd lichaam is het resultaat, gegarandeerd.

Laat je meeslepen door de groep, geniet van de vibes en leer van de uitleg van de instructor: je gaat na de les als een ander mens naar buiten. Enoy!

 

Door wie wordt BBB gegeven? 

Renate is jouw body shaping partner in crime. Je zal versteld staan hoeveel zij van een menselijk lichaam weet en wat ze ermee kan doen. 

Benieuwd wie Renate is...? Klik of kom langs!

Buik - Billen - Benen gaat door elke maandag 19u30


Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.