In de ban van de ring @ Vital fit

Dit is een 'specialleke' dat je zeker eens moet proberen. Het is waarschijnlijk anders dan wat je je voorstelt. En tegelijk misschien ook niet want je gaat wel met ringen aan de slag. Maar niet zomaar. Wel onder professionele begeleiding. Zo weet je heel goed wat je moet doen. 

Ook een groot misverstand: ringen is alleen voor mannen. Not! Ook voor vrouwen is deze les geschikt. Ben je een beginner: geen nood, Bart helpt je graag met de opbouw van jouw training. Heb je al wat kracht of ervaring? Dan ga jij intenser aan de slag.

Wat is er speciaal aan In de ban van de Ring? 

Je ziet het meteen als je onze sportstudio of sportzaal binnenkomt voor deze les: de ringen. Een hulpstuk die zeer effectief is in het opbouwen van kracht en uithouding. Hier dus geen full body workout maar een focus op het bovenlichaam en je core, buikspieren dus. 

Dit zijn dus intensere oefeningen en bewegingen; het ontwikkelen van dynamische en functionele kracht is het doel van deze les. 

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Door intensief met je bovenlichaam inclusief je core aan de slag te gaan, werk je aan een betere stabilisering van je lichaam. Meer controle. Gecontroleerder bewegen. En natuurlijk mag je spieropbouw verwachten; het zal nog niet zijn! 

Bespreek gerust op voorhand je doel met Bart, onze lesgever. Ga aan de slag en na 3 maanden ga je iemand helemaal anders in de spiegel tegenkomen ;-) 

Door wie wordt In de ban van de Ring gegeven? 

Bart is onze man van de ring :-) Zijn ervaring en fysieke kracht zullen je ongetwijfeld op sleeptouw nemen!

Deze les kan je volgen elke week op dinsdag om 21u en zaterdag om 13u.


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.