Tacha Hoeck

Wie is Tacha? 

Tacha (Natasja Hoeck in het echt) is een gedreven groepsles coach, gepassioneerd door alles wat met bewegen te maken heeft en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. 

Naast sporten heeft ze ook een grote liefde voor Kreta en deze twee combineert ze dan ook door in de zomermaanden op Kreta te verblijven en daar sportlessen te geven.

Tacha is zeg maar de 'winter instructeur', ze zorgt er voor dat je lichaam ‘summer ready’ is en je door menig mensen achterna gekeken zal worden ;-)

Als de dagen beginnen te korten duikt ze terug de Vital fit sportzaal in! 

Welke lessen geeft Tasha en waarom? 

Ze heeft zelf ervaren dat bewegen op je eigen niveau super belangrijk is en dat het leven niet altijd loopt zoals je het wil. Daarom focust ze zich op groeplsessen waar iedereen kan aan meedoen. Niemand mag en zal achterblijven. 

Een meer dan behoorlijke portie positieve vibes in de les, die krijg je er telkens gratis bij. Tacha moedigt je aan en zal niet aan de kant staan toekijken, ze doet altijd mee. 

Ze weet als geen ander dat een sterke core super belangrijk is, maar ook dat je dit niet mag forceren!

BOOTYLICIOUS is dus een les waar ze volledig achter staat! 

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan” 

“if you have a body, you are an athlete” (Bill Bowerman) 

Twee quotes die op haar lijf geschreven zijn en daarmee wil ze de positiviteit van het sporten in groep benadrukken, iedereen kan en zal  meedoen! 

Daar komt nog bij dat ‘komaan het is de laatste’, ‘nog ééntje’ en ‘het is nog niet gedaan’ boven de beats te horen zijn! 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld