Flex & Funky @ Vital fit

In deze les of training staan de beginners centraal. Of zij die na een tijdje out terug aan de slag gaan met hun lichaam. Ook voor de dames en heren onder ons die niet meer tot de jeugd behoren maar toch wel aan hun conditie willen blijven werken kunnen hier zeker mee. 

Wat is er speciaal aan Flex & Funky? 

Het gaat er dus om om ons lichaam weer terug in vorm te krijgen of het te houden. Geen zware hard core high intensity trainingen maar een frivolere manier van bewegen. Basisoefeningen zijn belangrijk. Zo kan iedereen mee: zij die echt niet starten en zij die al wat langer bezig zijn doen de oefeningen langer of maken ze zwaarder of sneller. Afhankelijk van de grenzen die je lichaam je aangeeft. 

Hoe ziet een les er uit? Eerst een iets uitgebreidere opwarming om al onze spieren en gewrichten los te maken. Gevolgd door basisoefeningen voor armen, benen, buik,... en oh yes: squats vergeten we zeker niet :-) 

We sluiten altijd af met stretching & cooling down. Die zal ook iets langer duren dan bij de andere lessen. Gewoon omdat het voor deze doelgroep belangrijk(er) is om met veel zorg met hun lichaam om te gaan.

Nog een laatste plezant speciale'ke: disco tunes en muziek van vroeger zorgen voor ambiance en ongedwongen sfeer! 

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Je maakt je lichaam rustig aan terug wakker of houdt het op peil. Je conditie zal verbeteren en je zal je beter of goed in je vel voelen. En je lichaam zal stilaan ook terug flexibeler worden. 

Door wie wordt Flex & Funky gegeven? 

Inge en Renate zijn de vaste lesgevers. Wie van de 2 de meest extraverte is mag jij beslissen :-) 

Op dinsdagochtend om 9u30 is het verzamelen geblazen voor deze fijne workout.


"Onze Flex & Funky les op dinsdag daar kijken we altijd naar uit. Het is een les die ook voor ons haalbaar is. De oefeningen worden goed uitgelegd en rustig opgebouwd. En altijd is er een toffe sfeer; Inge is niet al te serieus en ze heeft altijd goeie muziek bij! Het doet ons elke keer weer deugd!"

Lutgarde & Elfriede over de Flex & Funky les 

 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Vragen? Kennismaken? 

Je bent van harte welkom!

Klik op de link, vul je gegevens in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek en gratis proefles.