PROMOTIES

Vital fit Discovery Offer

Onze leden opteren meestal voor een abonnement. Dat geeft niet alleen het meeste voordeel maar zorgt er nl voor dat je veel gaat sporten. Je lichaam wordt fitter, je geest sterker en je sociaal leven veel plezanter! Maar misschien wil je eerst al onze lessen eens uitproberen? Kijken welke les het beste bij je past? Of ondervinden wat een maand lang regelmatig sporten met je lichaam en je hoofd doet? Daarom is er ons Discovery Offer! 

 

Waar kan je een Discovery Offer kopen? 

Kom gerust langs tijdens 1 van onze lessen. Onze collega aan de Bar/balie helpt jou hier graag mee verder.

Of je kan je ook aanmelden online via onze Virtua Gym-app of online tool. Als je nog geen account hebt kan je je hier aanmelden. Je zal zien dat er een 'webshop' in zit: daar kan je het Discovery Offer kopen en betalen. That's it! 

Je kan er nadien ook al je lessen reserveren. 

Meer info over hoe Virtua Gym werkt vind je in onze FAQ's. No stress het is echt supersimpel :-) 

Kennismakingsaanbod 

Voor je de keuze maakt voor een abonnement of een beurtenkaart, wil je natuurlijk eerst wel een 'proberen'. Eens kijken of Vital fit wel jouw plek om te sporten is. Wij weten alvast dat het antwoord volmondig 'ja' zal zijn :-) 

Met ons kennismakingsabonnement kan je een 3-beurtenkaartje kopen en zo 3 groepslessen proberen.
Je betaalt hiervoor € 20,- ipv € 30,-. Het maakt niet uit welke; elke les is 1 beurt op  je kaartje. 

Waar kan je een kennismakingsaanbod kopen? 

Heel simpel: kom tijdens 1 van de lessen naar Vital fit en vraag aan onze collega aan de Bar/onthaal om je in te schrijven in ons systeem. Hij/zij rekent het 3-beurtenkaartje met jou af en je kan meteen met de les meedoen. Simpel toch? 

Je krijgt automatisch een mailtje naar onze online tool. Die houdt voor je bij hoeveel beurten je hebt opgebruikt. En je kan er vervolgens ook een abonnement of 10-beurtenkaart kopen zodat je van het sporten in groep kan blijven genieten! 

Nog vragen? Kijk eens in onze FAQ's. Staat je vraag er niet tussen? Mail of bel gerust! 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld