Katia Dewalheyns

Wie is Katia? 

Onze blonde spring int veld. Of beter op onze fiets. Want cycling of spinning, dat is echt haar passie. Als student zat ze enkele keren per week zelf in de les. De instructrice maakte zo'n indruk dat ze besloot om zelf een opleiding tot lesgever te volgen. Als professionele cycling instructor geeft ze al 12 jaar les.

Ook krachttraining is haar 'dada'. Zoals vele van onze lesgevers is een gezonde geest & een gezond lichaam het fundament van hun leven. Katia is geen uitzondering. Elke ochtend om 6u45 staat ze in de fitnesszaal om zelf te trainen. Dat is ook wel nodig om haar 'manneke' te staan tussen al het bouwmannenvolk op haar werk!

Welke lessen geeft Katia en waarom? 

Als je ergens gepassioneerd door bent of er is iets in je leven dat je heel erg helpt, dan wil je daar ook anderen van laten genieten. Daarom geeft ze 2x per week bij Vital fit de cycling lessen

Soms is het antwoord simpel op de vraag waarom iemand lesgeeft: Katia is gewoon een geboren trainster. Het zit gewoon in haar; ze vindt superplezant om iedereen door een workout te halen op de fiets. 

Het trainen van de algemene conditie is het startpunt. Maar weet je waarom je echt in haar les wil zitten...? Voor haar muziek! Zonder zwanzen: elke cycling les is een echt (retro) feest! Disco lights check, music check, good vibes CHECK!

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

"Allé komaan, nog efkes" is wat je haar héél regelmatig in de lessen hoort zeggen. Maar dat efkes kan soms wel efkes duren als je aan het klimmen bent tegen veel weerstand ;-) 

Oh ja, "woehoe!!!!" weerklinkt vaak in de zaal als het feest weer losbarst. 

Eindigen doet ze elke les met "Dat hebben jullie fantastisch gedaan!" 

En verder is "No pain, no gain!" haar eigen motto. 


Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld