Zumba for kids @ Vital fit

Kinderen en stilzitten, het is geen 'match made in heaven' tenzij er een scherm in de buurt is. Bewegen, dansen, spelen, dat is wat ze nodig hebben! En muziek zeker ook. Dus als je dat allemaal in elkaar mixt, dan krijg je Zumba for kids.

In deze les combineren we latin muziek met te funky dansmoves. Zo leren ze op een plezante en speelse manier de basispassen van latin klassiekers zoals salsa, merengue, cumbia, hip-hop, ... . 

Wat is er speciaal aan Zumba for kids? 

De lessen zijn net zoals deze voor volwassenen maar dan veel minder ingewikkeld. En uiteraard op een manier gegeven die zij leuk vinden. Er is absoluut geen prestatiedruk (ook niet in onze 'gewone' Zumba en Zumba Gold lessen trouwens), ze bewegen veel en komen met muziek & dans in contact.

Zumba® Kids-lessen bevatten kindvriendelijke routines op basis van originele Zumba®-choreografie. We leren ze stapje voor stapje de dansjes, herhalen heel veel en voegen spelletjes en activiteiten toe aan hun lesjes.

In onze lessen verwelkomen we kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

Wat is het resultaat dat je mag verwachten? 

Stilte in de autorit terug naar huis 😂 of net niet! 

Je zoon of dochter zal zich in ieder geval geweldig amuseren! Ze leren van jongs af aan dat bewegen belangrijk en plezant is. Bovendien stimuleert het hun coördinatievermogen, geheugen en creativiteit en geeft het hun zelfvertrouwen een geweldige latin boost! 

Door wie wordt Zumba for kids gegeven? 

An Witters is onze Zumba kids expert. 

De les gaat door: elke week op zaterdag 14-15u. 

 

Kom alles te weten over wat er leeft in Vital fit;
weetjes, kortingen, promoties, activiteiten en nieuwe lessen. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

*verplicht veld