An Witters

Wie is An? 

Jullie kennen haar misschien wel, An staat altijd vooraan in de Zumba les bij Rocio of Joke. Af en toe springt ze eens mee op het podium 😁 Al jaren Zumba ik erop los en sinds augustus 2021 ben ik een officiële Zumba, Zumba Kids & Zumba Gold - instructor.

Het staat in contrast met haar redelijk serieuze job als Site Inhouse Clinical Research Associate bij een medical devices bedrijf.

Dus ze heeft wel wat hobbies nodig om wat 'schwung' in haar leven te brengen zeg maar 🤣

Naast Zumba doet ze nog vanalles graag: fietsen, bakken, facepainting... en ze probeert ook nog haar graduaat Biotechnologie te vervolledigen en tijd door te brengen met vrienden, familie, neefjes, nichtjes en metekindjes.
Bezig bij'tje die An van ons!

Welke lessen geeft An en waarom? 

An is helemaal into hoe ons lichaam en ons brein werken, op alle vlakken, zowel fysiek als mentaal. 

Zo heeft ze aan de lijve ondervonden dat sporten en dansen (en nog beter de combinatie van beide) een bijzonder deugddoend effect heeft op 'ne mens'. Vandaar dat ze al zo lang Zumba doet en ook instructor is geworden.
Door Zumba kids lessen te geven combineert An 2 van haar meest favoriete bezigheden; Zumba en kinderen. Fantastico!

 

Want zeg nu zelf al dansend bewegen, uzelf verliezen in de geweldig muziek; hoe geweldig is dat wel! Zumba is volgens An dan ook dé ideale manier om er nekeer alles eruit te gooien. Knop af en gaan! Everybody dance now! 

 

En dat hebben niet alleen volwassenen nodig maar ook kinderen! Kunt ge u nog herinneren hoe een opgave het was om een hele dag stil te zijn en stil te zitten op een stoel en te luisteren? Tuurlijk! Dus geef die kids ook de kans om er eens alles uit te gooien: bewegen, zingen, dansen, Zumba kids -> ge gaat ze zien gaan!

Wat is haar favoriete quote of veelgebruikt zinnetje? 

Haar persoonlijk motto is 'Live life to the fullest'. Ze geeft dan ook alles van zichzelf tijdens haar lessen. 

En "everybody dance now" zal je ook nog wel horen ;-)